Over ons

Leuk dat je meer over ons wilt leren. Wij zijn zelf een groep van dakdekkers die met plezier het dak op gaan. Als collectief van dakdekkers is het voor ons mogelijk om verspreid over heel Nederland, klussen aan te nemen. Doordat wij een grote diversiteit van dakdekkers onder ons hebben, is het voor ons mogelijk om scherpe tarieven aan te bieden.

Zo maken wij het mogelijk om op de achtergrond dakdekkers geheel gratis te vergelijken. Iedere dakdekker heeft zijn eigen agenda en is hier op een bepaald moment wat minder vol, dan kan dit resulteren in lagere prijzen.

Ook voor het opvangen van verschillende specialiteiten, is het goed om een breed scala aan dakdekkers in ons netwerk te hebben.

Medewerker van Dakwerken de Jong

Ons werkgebied

Als dakdekker zijn wij actief in het hele land. Met ons netwerk is het mogelijk om altijd een dakdekker in de regio te vinden. Hieronder kan gekozen worden voor de provincie waarin een dakdekker nodig is om vervolgens meer informatie over de mogelijkheden en kosten van het dakwerk te vinden.

Gestapelde dakpannen

Voordelen van onze werkwijze…

Wij zijn een dakdekkersbedrijf die met de tijd mee gaat en dit betekend dus ook heel flexibel. Zo is het voor ons ook mogelijk om buiten kantoor tijd een opname van het dak te maken. Wij willen er voor zorgen dat zo min mogelijk thuis gewacht moet worden, iedereen heeft wel iets beters te doen dan het wachten.

Daarnaast staat bij onze werkwijze het besparen op de kosten van dakwerk centraal. Om een goed beeld te krijgen van de kosten, geven wij vooraf al een inschatting op basis van de informatie die wij in de loop der jaren hebben verzameld.

Het is dan ook verstandig om relevante artikelen op deze website te lezen. Wil je direct contact met een specialist, dan is dat ook geen probleem.

Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op