Daklekkage, wat nu?

Heb je zojuist sporen van een lekkage in de woning gezien of is er visuele schade aan het dak? Met onze spoedservice ben je aan het goede adres om dit snel en vakkundig op te laten lossen.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van de lekkage, het belangrijkste is dat we het snel komen oplossen. Daarom ontvangen we het reparatie verzoek dan ook zo snel als mogelijk, dit kan door ons formulier in te vullen.

Lekdetectie nodig?

Is er aan de binnenkant wel een lekkage zichtbaar, maar heb je nog geen idee waar dit vandaan kan komen? Een lekdetectie geeft hier het antwoord op. Onze dakdekker gaat het dak op om de situatie van dichtbij te kijken. Vaak komt er bij zo een visuele inspectie al meer aan het licht.

Echter moet het lek goed verstopt zijn, dan is het het mogelijk om dit via andere manieren te achterhalen. Zo kunnen wij een vloeistof met een kleur gebruiken om de exacte locatie van het lek te achterhalen.

Na het achterhalen van de daklekkage, is het natuurlijk belangrijk dat we dit ook weer waterdicht maken.

Stormschade

Heeft er weer een grote storm over het land geraast, dan zien wij een grote vraag van schades binnenkomen. De meest voorkomende schades zijn:

  • Losse/kapotte dakpannen
  • Beschadigde nokvorsten
  • Regen die naar binnen is gekomen
  • Losse dakranden
  • Schoorsteen met kapotte voegen

De gevolgen zijn voor iedere schade hetzelfde, het dak biedt niet meer de volledige bescherming tegen aankomende regenbuien.

Een stormschade wordt in veel gevallen door een verzekering vergoedt. Mocht een verzekering eerst een offerte ontvangen, laat dit aan ons weten.